.

.

In Memoriam
Mannen van onze Compagnie die na de uitzending zijn overleden
Derck Jan van Emmerik

Op 25 juli 2017 is Derck Jan na een lange ziekte als gevolg van uitgezaaide darmkanker overleden.
Derck Jan was korporaal in ons 2e peloton gelegerd op 7.20.
De bloemen van Derck Jan's afscheid zijn gelegd bij diverse militaire graven en begraafplaatsen hier (Bennekom) in de omgeving, als een laatste groet van deze Veteraan aan de gesneuvelde militairen
.

Tom van Boheemen Tom is op Kerstavond 2001 naar Australie vertrokken om zich na een overstap in Sydney, en een korte vakantie aldaar, in Nieuw Zeeland te vestigen. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen. Op 17 oktober 2012 vind een goudzoeker in een afgelegen gebied onder een boom een slaapzak met skelet. Er zijn geen aanwijzingen wie het kan zijn. DNA onderzoek uit een kies wijst in 2015 uit dat het om Tom gaat. Zijn ouders en broers hebben besloten zijn stoffelijk overschot in Australie te laten.
Nico Bonekamp

Nico Bonekamp is in de nacht van 30-31 oktober 2011 overleden. Hoogst waarschijnlijk is hij op zijn boot gevallen en bewusteloos te water geraakt. Zijn levenloze lichaam is 's ochtends gevonden. Nico heeft bij leven te kennen gegeven dat hij zijn lichaam ten gunste van de wetenschap stelt. Om deze reden is het voor ons onmogelijk om afscheid van hem te nemen. Nico was door zijn manier van aanpak en zijn uitstraling bij het derde peloton een zeer geliefd persoon.
Op 21 oktober 2011 ontving Nico de "Sculptuur Operationeel Optreden" n.a.v. de actie Qana 22-8-1979, in de huidige tijd zou Nico door zijn optreden daarvoor zeker een dapperheidonderscheiding hebben gekregen.

http://www.112vallei.nl/page/Nieuwsdetail/11499/dode-man-in-jachthaven-baarn

Nico BonekampNico Bonekamp
Rob Guldemond Op 1 nov 2010 is Rob Guldemond na een korte ziekte oveleden. Rob was dienstplichtig Sgt en was ingedeeld bij het 2e peloton, gelegerd op post Pappa.
Ben van de Boogerd
Op 28 februari 2007 heeft Ben, op 50 jarige leeftijd, een korte felle strijd tegen leukemie verloren.
Ben was Korporaal 1 en ingedeeld bij ons 3e peloton dat in Kafra gelegerd was.
Toine Graauwmans Op 11 november 1990 maakte Toine, wegens psychische problemen die overigens geen correlatie met de uitzendng naar Libanon hadden, een eind aan zijn leven.
Arie de Bruin Overleden als gevolg van longkanker in 1999.
Arie was onze 1e Luitenant, hij is slechts 3 á 4 weken in Libanon geweest doordat hij bij een schietincident nabij Quana zwaar gewond raakte.
Rob Manneveld Rob is tijdens een wereldreis met zijn boot in zware storm geraakt, omgeslagen en verdronken. Hij was met zijn radargroep aan onze Compagnie toegevoegd in het dorp Kafra.